می دیله گب دره تی چشمانه خواب بره تی خواب مره عالمه آب چره شیون دکفه به به تندوتاب
می دیله گب دره تی چشمانه خواب بره تی خواب مره عالمه آب چره شیون دکفه به به تندوتاب

می دیله گب دره تی چشمانه خواب بره تی خواب مره عالمه آب چره شیون دکفه به به تندوتاب

معرفی برخی از سبزیجات محلى گیلان و نام فارسی آن

http://uupload.ir/files/9nc_%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C.jpg


معرفی برخی از سبزیجات محلى گیلان و نام فارسی آن

1- هیل : گشنیز

2- کاکج( ککج) : شاهی

3- کبار ( کوار) : تره

4- تورف(ترف) : ترب

5- کودکودو : کاکوتی

6- خرفه(خلفه)  : شنبلیله

7- چوچاغ یا شوشاق: از سبزی های معطر محلی

8- خنش (خرش): سبزی معطر محلی شکلی مشابه نعناع دارد

9- انارجای(گیجای) : سبزی معطر محلی که نوعی سبزی پلو به نام انارجای پلو روز چهارشنبه سوری با آن درست میکنند . البته غیر روز چهارشنبه سوری هم میخورند.

10- اشکنه : از سبزیجات محلی قیافه اش تقریباشبیه وارانبوه و خنش و نعناع

11- وار انبو: یه سبزی معطر

12- ترش واش : از سبزیجات محلی که با آن به اضافه مقداری گشنیز و نعناع نوعی خورشت سبزی به نام ترش واش خورشت که مخصوص شرق گیلان میباشد  درست میکنند. البته نامش شهر به شهر و دهات به دهات تغییر میکند .

"شهر لولمان "

loulemancity

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.